Megyei Prima Díj
Veszprém megye
  
Arany támogatóink
  


 
 
 
Ajánlatok
 
Szállodák, üdülőközpontok | 2012. december 19.
 
Kérem, hogy amennyiben szállodájukat érdekli az alábbi felhívás, küldjenek részünkre angol (esetleg kínai) nyelvű bemutatkozó anyagot, prospektust vagy Power Point bemutatót. Az anyagokat kérem, hogy január 5-ig küldjék el. A beérkezett anyagokból összeállítunk egy bemutatót, amit kiküldünk Kínába. Ezt követően meghívjuk a kínai szakembereket egy magyarországi látogatásra.
 
Felmerült kínai magánbiztosítók részéről (Pekingben) az igény, hogy a magyar gyógyvizek hatásait kihasználva, gyógyulni vágyó vendégeket küldjenek Magyarországra. Elsősorban Hajdúszoboszló anyagait ismerték meg, de a város jelenleg nem kíván élni ezzel a lehetőséggel. Magyarország más vidékei hasonló módon gazdagok természetes gyógyforrásokban és megfelelő szállodai kapacitásokban.
 
Nem kellene veszni hagyni a kínai partnerekben felkeltett érdeklődést és igényt, ezért  olyan ismerkedő delegációt szervezünk a VOSZ keretei között, amelyek tagjai érdekeltek lehetnek a fent vázolt együttműködésben, azaz kínai gyógyturistákat készek fogadni, elsősorban ősztől tavaszig terjedő időszakban.
 
Szükség volna olyan - elsőre angol, majd később kínai nyelvű - prospektusokra, amelyek képesek érzékletesen bemutatni a magyar gyógykurzusok lehetőségeit, várható eredményeit és az árakat (vizsgálatok, kezelések, teljes ellátás).
 
 
Linan városa (500.000 fő, Dél - Kína) kínai méreteit tekintve kisvárosnak minősül. Szeretne magyar testvérvárosi kapcsolatokat építeni, elsősorban wellness és gyógyturisztikai alapon, mivel rendelkezik termálforrásokkal és ilyen irányú fejlesztésekben várna tapasztalatokat, hosszú távú együttműködést. Nyilvánvalóan rendelkezik befektetési potenciállal is a város, szívesen jönnének Magyarországra ilyen céllal. Keressük azt a magyar várost, üdülővárost, amely késznek mutatkozik ilyen típusú partneri kapcsolatok kialakítására.
 
 
social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika