Megyei Prima Díj
Veszprém megye
  
Arany támogatóink
  


 
 
 
Széchenyi Kártya
Ismerje meg mind a négy SZÉCHENYI termékünk egyedi ajánlatait és kedvezményeit! 
 
 
 
 
A Széchenyi Kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció, melynek célja, hogy a pályájuk kezdetén lévő, de legalább már egy éve működő vagy akár már régóta tevékenykedő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárással szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez jussanak.
 
Az elmúlt években sokan keresték annak lehetőségét, hogy az igényléshez szükséges adatokat on-line (azaz számítógépen keresztül) is be lehessen nyújtani és ne kézzel kelljen az Igénylési lapot kitölteni. Októbertől minden Széchenyi Kártyás és leendő Széchenyi Kártyás elérheti az interneten az on-line igénylési programot, mely amellett, hogy lehetőséget teremt a számítógépes kitöltésre, kényelmes, korszerű és a nyomtatás mellőzhetőségének köszönhetően még költséghatékony, sőt környezetbarát is.
 
A program több hasznos szolgáltatást is nyújt: Legfontosabb, hogy "előminősítést" végez, vagyis a megadott adatok alapján ellenőrzi, hogy a Vállalkozás jogosult-e a támogatás igénybevételére. Másik fontos szolgáltatása a programnak, hogy a megadott adatokat ellenőrzi, vagyis csökkenti a számszaki hibák, későbbi javítások szükségességét.
 
Az internetes igénylés segítségével előre beküldheti adatait a regisztráló irodába, így az ügyintézők felkészülten fogják várni a megbeszélt időpontban. Az adatok egyetlen gombnyomásra bekerülnek a rendszerekbe és azonnal továbbíthatók az Ön által választott bankba. Felhívjuk rá szíves figyelmét, hogy internetes igénylés esetén is be kell fáradnia az igénylés mellékleteként benyújtandó dokumentumokkal, továbbá Nyilatkozattal(mely egyben a támogatási szerződés is) a regisztráló irodába ahol az Ön által regisztrált adatok alapján elkészült igénylési lapot, továbbá a már említett Nyilatkozatot a cég képviseletére jogosult személynek/egyéni vállalkozónak személyesen kell aláírnia.
 
Bővebb felvilágosításárt kerese irodavezetőnket, Spengler Veronikát a 88/420-710-es telefonszámon!
 
 
 
Miért előnyös Vállalkozása számára a Széchenyi Forgóeszközhitel Konstrukció?
 
A Konstrukció előnye, hogy nem pusztán az átmeneti likviditási problémák áthidalására szolgál, hanem hosszabb, akár 36 hónapos futamideje miatt kifejezetten forgóeszközök finanszírozására alkalmas. A maximális futamidőn belül Ön határozhatja meg Vállalkozása számára az optimális futamidőt, így kívánsága szerint tervezheti Vállalkozása pénzügyeit.
 
Az igényelhető hitel 1 millió Ft-tól maximum 25 millió Ft-ig 100.000 forintonként emelkedő, így rugalmasan alkalmazkodik az Ön Vállalkozásának finanszírozási igényeihez. A Széchenyi Forgóeszközhitel Konstrukció igénybevételével Vállalkozása szintén egy államilag támogatott kedvező kondíciójú hitelhez juthat.
 
A biztosítékok köre szinte azonos a Széchenyi Kártya Konstrukciónál megszokottakkal, így Forgóeszközhitel esetében is a Vállalkozás tulajdonosának (ill. egyéni vállalkozó esetén a vállalkozótól különböző magánszemély) személyes garanciája (kezességvállalása) a fő fedezet.
 
Bővebb felvilágosításárt kerese irodavezetőnket, Spengler Veronikát a 88/420-710-es telefonszámon!
 
 
 
A Széchenyi Beruházási Hitel legfeljebb 50 MFt összegű akár 10 éves futamidőre is igényelhető hiteltípus, a vállalkozás beruházásai, fejlesztései meghitelezésére. Előnye, hogy hosszú távon szolgálja Vállalkozása működését, versenyképességét, törlesztésével pedig alkalmazkodik a beruházás megtérüléséhez.
 
A Hitel felhasználható ingatlan vásárlásra, építésére, fejlesztésére, új és akár használt gépek, tárgyi eszközök beszerzésére, illetve a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz-beszerzésre is.
 
Az igényléshez szükséges dokumentumokat, a Nyilatkozatot, valamint Igénylési lapot innen is letöltheti:
 
Beruházási Hitel dokumentumok Társas Vállalkozások részére
Beruházási Hitel dokumentumok Egyéni Vállalkozók részére
 
Az igényléshez szükséges további dokumentumokat megtalálja az igénylési lap utolsó oldalán, a részletes feltételekről a KA-VOSZ Zrt. Üzletszabályzatából tájékozódhat
 
A Széchenyi Beruházási Hitel lényegi elemei: 
  • Az igényelhető hitel minimum 1 millió Ft, majd 100.000 forintonként emelkedő összegű egészen 50 millió Ft-ig.
  • A Széchenyi Beruházási Hitel esetében az Igénylőnek a tervezett beruházás összköltsége min. 20%-ának megfelelő saját erővel szükséges rendelkeznie.
  • A Hitel futamideje minimum 12, maximum 120 hónap
  • A rendelkezésre tartási idő maximum 18 hónap, a türelmi idő tartama legalább rendelkezésre tartási idővel azonos és maximum 24 hónap lehet
  • A Hitel fő biztosítéka a beruházás tárgya (de a beruházás tárgya mellett attól eltérő ingóság illetve ingatlan is bevonásra kerülhet a Bank által)
Igényléskor szükséges egyszerűsített Üzleti terv benyújtása, ennek tartalma lesz az egyik fő szempont a minősítésnél.
 
Várjuk érdeklődését az info@voszveszprem.hu címen és a 88/420-710-es telefonszámunkon. Kollegánk készséggel áll rendelkezésére!
 
 
 
 
Az Agrár Széchenyi Kártya a mezőgazdasági termékek előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával, erdő-, vad- és halgazdálkodással foglalkozó mezőgazdasági őstermelők, családi gazdálkodók, egyéni vállalkozók, illetve társas vállalkozásként működő kis- és középvállalkozások számára nyújtott szabad felhasználású 1, 2 vagy 3 éves lejáratú folyószámlahitel.
 
Az Agrár Széchenyi Kártya hitelkerete legalább 500 000 Ft, vagy félmillió forintonként növekvő, legfeljebb 25 millió Ft összeg lehet, melyhez a Magyar Állam 2% kamattámogatást és kezességi díjtámogatást biztosít.
 
A hiteligénylőnek 15 millió forint hitelösszegig egy, felette két lezár, teljes éves gazdálkodói múlttal és az MVH-nál regisztrációs számmal kell rendelkeznie. A hiteligénylőnek nem lehet köztartozása vagy lejárt hiteltartozása. A további részletes feltételeket az Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata tartalmazza.
 
A hitel biztosítéka 15 millió Ft hitelösszegig az előírt magánszemély készfizető kezességvállalása, 15 millió Ft felett a hitelnyújtó és az Agrár- Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) által elfogadott egyéb fedezet (ingatlan vagy ingóság) bevonása is szükséges.
 
A hitelkeret megnyitásakor a hitelkeret nagyságától függő „kártyadíj” és a garanciadíj állami támogatáson felüli részének megfizetése esedékes. A „kártyadíj” minden induló költséget tartalmaz, egyéb (bírálati, keretnyitási, stb.) díjak nincsenek.
 
A hitel futamideje alatt az igénybevett (kihasznált) kölcsön összege után ügyleti kamatot ill. kezelési költséget kell fizetni.

replique montre

 
A hitel visszafizetése a futamidő végén, lejáratkor, egy összegben esedékes.
 
A hitelnyújtó a hitelkeret minél egyszerűbb igénybevétele érdekében egy MasterCard Standard típusú, nemzetközi bankkártyát bocsájt ki a vállalkozó számára. Ezen kívül a hitelkeret az egyéb, szokásos módokon is igénybe vehető, pl. átutalás, banki vagy ATM-ből történő készpénzfelvétel, stb.
 
Az Agrár Széchenyi Kártya igényléshez szükséges dokumentumokat irodáiban lehet benyújtani Veszprémben, a Budapest út 8. szám alatt. Az Agrár Széchenyi Kártyát forgalmazó hitelintézetek köre folyamatosan bővül, érdeklődjön nálunk!
social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika