Megyei Prima Díj
Veszprém megye
  
Arany támogatóink
 



 


 
 
 
Hírek » ELMARAD a Prima Primissima rendezvénysorozat

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a mai Elnöki Értekezletén döntést hozott arról, hogy Demján Sándor a VOSZ Örökös Elnöke által 2003-ban alapított, töretlen és ezideáig permanens Prima Primissima rendezvénysorozat 2020. évi rendezvényei országszerte minden megyében elmaradnak, ugyanúgy, ahogy a Budapesten hagyományosan decemberben ünnepelt Vállalkozók Napja sem kerül ez évben megrendezésre.

 
 
 

A VOSZ országos Elnöksége 2020. szeptember 9-én megtartott testületi ülésén úgy határozott, hogy - a koronavírus-járványra és ezzel összefüggésben az egészség- és életvédelem elsődlegességére tekintettel, összhangban a Prima Primissima Alapítvánnyal - Megyei és Regionális Prima díjátadó rendezvényeket (gálaesteket) a 2020. évben nem tart és elmarad a 2020. december 4-re tervezett Vállalkozók Napja díjátadó rendezvény is a Müpa-ban. 

Az elmaradt ünnepi díjátadó gálák megtartására várhatóan a 2021. évben, a megszokott időben (szeptember 16-november 30-ig) a megszokott tartalommal és színvonalon kerülhet sor, amennyiben a járványhelyzet alakulása a rendezvények biztonságos megtartását lehetővé teszi.
 
 

VOSZ Ügyvezető Elnöksége tisztelettel megköszöni megértésüket,
és jó egészséget kíván Mindannyiuknak!


 

social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika