Megyei Prima Díj
Veszprém megye
  
Arany támogatóink
  


 
 
 
Hírek
2020. évi ünnepi összefoglaló a Veszprém megyei Prima Díjasokról
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2020 szeptemberében a koronavírus-járvány miatt az egészség- és életvédelem elsődlegességére tekintettel a Prima Díjátadó Gálák elhalasztásáról döntött.
A  Veszprém Megyei Szervezet azonban a gálaest és a díjátadás elmaradása miatt úgy döntött, 2020-ban jött el az idő, hogy az elmúlt 15 év Prima Díjazottairól szóló összefoglaló ünnepi kiadványát elkészítse, melyben az 51 Kiválóság életútja és érdemei méltó módon kerülhetnek egy csodálatos könyv formájában az olvasó kezébe.

 

ELMARAD a Prima Primissima rendezvénysorozat

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a mai Elnöki Értekezletén döntést hozott arról, hogy Demján Sándor a VOSZ Örökös Elnöke által 2003-ban alapított, töretlen és ezideáig permanens Prima Primissima rendezvénysorozat 2020. évi rendezvényei országszerte minden megyében elmaradnak, ugyanúgy, ahogy a Budapesten hagyományosan decemberben ünnepelt Vállalkozók Napja sem kerül ez évben megrendezésre.

 

A koronavírus hatása a hazai vállalati szektorra

A VOSZ felmérése a vállalkozók, vállalkozások helyzetének és véleményének megismerése érdekében.
A kérdőív kitöltése 6-8 percet vesz igénybe.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének közleménye

Budapest, 2020. március 18., szerda
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége mindent elkövet a vírushelyzet miatti gazdasági összeomlás elkerülése érdekében, amelynek feltétele a vállalkozók anyagi és adminisztratív terheinek csökkentése és célzott támogatások biztosítása, hogy fenn tudják tartani tevékenységüket és meg tudják tartani munkavállalóikat.
 

A Közgyűlés ELMARAD
A Válllakozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2020. március 18. 9 órakor esedékes 2019. évi Beszámoló Közgyűlése ELMARAD.

82 db összesen
social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika